24 mei Meetup 24 mei

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Belastingdienst, Rijkskantoor De Knoop, Croeselaan 14, Utrecht

Ben jij op zoek naar een ICT-stage in je 3e of 4e studiejaar, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op de ICT stage-meetup op 24 mei in Utrecht.

Wat kun je van de meetups verwachten?

Tijdens de meetups word je ontvangen door het ICT-Stagebureau. Zij zijn het team achter Rijks ICT-Stage. Alle deelnemende studenten krijgen een korte workshop aangeboden aan het begin van de bijeenkomst, die gericht is op hoe je jezelf goed kunt presenteren in een netwerksetting. Daarna zullen de aanwezige Rijksorganisaties een korte ‘pitch’ houden om je een indruk te geven van wat zij doen en welke studenten ze zoeken.

Dan is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan, gewoon ontspannen aan een statafel met een hapje en een drankje. Je mag alles vragen wat je zou willen weten. Je kunt je een beetje oriënteren, en als je doelgericht te werk gaat kan je ook naar huis gaan met een paar uitnodigingen voor stage-sollicitatiegesprekken op zak.

Je kunt je via het formulier op de website inschrijven voor de meetup. Wanneer de meetup vol zit, communiceren we dat via deze pagina.