07 november Meetup bij Justid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Almelo, Burgemeester Raveslootsingel 2

Maak kennis met Justid en scoor een I-stage of afstudeeropdracht met impact!

Meld je hier direct aan!

De Rijks ICT-Stage meetup is bedoeld voor ICT-studenten met interesse in de Rijksoverheid. Tijdens de meetup heb je de unieke kans om in korte tijd in gesprek te gaan met ICT-collega’s van diverse Rijksorganisaties die ICT-stageplekken en afstudeeropdrachten met impact in de aanbieding hebben. Allerlei ICT-expertises zijn vertegenwoordigd, van programmeren tot data-analyse en van business process management tot cyber security: voor ieder wat wils. Dichter op de datum ontvang je nadere informatie over de rijksorganisaties die deelnemen en welke opdrachten zij beschikbaar hebben.

Bij de Rijksoverheid is vrijwel alles mogelijk op het gebied van ICT. Zo heeft een van onze huidige stagiairs een app gebouwd om historische weerbeelden te generen bij het NFI, om daarmee “cold cases” op te lossen. Of wat dacht je van het maken van een interactieve wereldkaart om real time te zien waar Defensiemedewerkers inloggen? Van het verbeteren van de digitale infrastructuur van de Dienst Koninklijk Huis tot het herontwerpen van een datagedreven toezichtsportaal voor Bureau Inspectieraad: het is allemaal van belang voor het functioneren van Nederland. Een stage bij het Rijk is de uitgelezen kans om alvast eens kennis te maken met de overheid als werkgever, terwijl je ook nog eens je steentje bijdraagt aan een slimmere maatschappij!